Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Michael would like to have for X-Mas 2011

Door Michael op 22.12.2011

Nog drie kruisjes mag je zetten en het is alweer tijd voor Kerstmis. Christmas is a time to rejoice en vooral een moment om al die leuke cadeautjes te openen. Omdat het niet altijd even makkelijk is voor iedereen om unieke en speciale gifts te vinden is het vandaag aan mijn beurt om alle mijn wanna have artikels te verzamelen in my ultimate wish list

Ohja deze link stuur ik handig weg door naar familie & vrienden om hen op weg te helpen grin ... anders mag je deze gewoon gebruiken ter inspiratie voor je lover, husband of minnaar. Trouwens met die goeie voornemens om je budget onder controle te krijgen wacht je best nog even!

What Michaël would like to have for X-Mas bundelt 10 van mijn favoriete spullen die ik dolgraag deze Kerst zou willen. Ready, set, start your Christmas shopping now!

1. Het Byredo parfum Sunday Cologne. Omdat zondag mijn favoriete dag van de week is en een goed parfum op zo een hoogdag nooit mag ontbreken. Waarschijnlijk een geurknaller om de zondagmis te bezoeken! (100ml, € 145,-) Te koop bij Parfuma in Antwerpen.

2. Een zitkussen Wooufall Foam. Fancy & comfortabel wat wil je meer? Een supertoffe Marshall versterker die eigenlijk een simpele pouf is. Benieuwd wie als eerste de cassette probeert erin te steken als die in mijn living staat. Je kan hem natuurlijk ook altijd gebruiken als decorelement om Madonna's videoclip Hung Up na te spelen. (€ 169,-) Te koop in de e-shop van I/OBJECT.

3. Dermalogica gelaatsverzorging bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel. Simpelweg 45 minuten ontspannen en héérlijk genieten van deze special for guys behandeling. (€ 65,-) Reserveren doe je bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel.

4. Luxueus parfum in je huis met een Baobab geurkaars. Verschillende geuren, kleuren en formaten mogelijk ... alles is goed! Ik ga compleet voor de Masaai Spirit, my all time favourite uit de collectie! Misschien vooral omdat l'Afrique al een tijdje op mij to visite lijst staat. (€ 55,-) Check de nieuwe flagship store van het Belgische brand in Brussel. 

5. To put away the money op een stylish manier; een prachtige portefeuille van Delvaux. Zelf al eens eentje cadeau gegeven en nu tijd om er zelf een exemplaar van in ontvangst te nemen lol grin (€ 310,-) Te koop in alle Delvaux shops én in de online store.

6. D.A.T.E. sneakers. Funky, soul en vooral ideaal om mijn coolness factor de hoogte in te jagen. Perfecto om de winter door te komen. (€ 159,-) Gewoon bestellen via de online D.A.T.E. store!

7. Literair moment met het boek/de catalogus Dream The World Awake van Walter Van Beirendonck. Na een schitterend bezoekje aan de nieuwste tentoonstelling rond de Belgische designer in het Antwerpse ModeMuseum, ben ik nu helemaal klaar om mij nog verder te verdiepen. I am ready to enter Walter's World once more. (€ 55,-) Te koop bij Copyright. 

8. Omdat de tropische temperaturen nog niet meteen terug zijn. Omdat ik compleet zot ben van de kleur. Omdat er binnenkort een shop van het merk opent in Brussel. Omdat iedereen er bijgevolg over bezig is. Omdat het gewoon een keilekker ding is. De elbow patch cotton-blend sweater van Marc by Marc Jacobs. Gewoon 'omdat'! (€ 245,-) Check it out bij de e-shop Mr.Porter!

9. Creativiteit in overdrive, I like! Een kleurrijk schilderij van one of my biggest friends Veerle De Ridder aka Sakura Global. Het schilderij is gewoonweg a real housewife, eat this Bree Van de Kamp! Klik hier & ontdek al haar werk!

10. Eenvoud, simpel en magistraal. Drie codewoorden die voor mij gelijk staan aan COS. Love the whole collection maar een perfect zittend paar pleated wool trousers kan simpelweg niet ontbreken in mijn kast. Er is alvast plek voorzien. (€ 79,-) Check de COS pants hier!

Jingle Bells starting ringing 'cause the time is right! En als het niets van dit lekkers kan worden dan ... All I want for Christmas is you! wink

page loaded