Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Glamour Girl look

Door Angelique op 22.12.2011

It’s all about glamour tijdens de eindejaarsfeesten. Met je little black dress van Biba Flame met metallic gouden accenten steel je de show. Draag er een statement golden jacket over zoals deze van Anna Sui en you’re ready to glam it at a party!

Met de torenhoge, kick-ass hakken van Alexander McQueen is je party outfit echt af. Combineer deze sensuele jurk met een little It-bag zoals de 2.55 van Chanel. Wauw, een diva is born! Om een zachte touch aan het geheel te geven kan je girlie strikjes in je haar laten glijden zoals deze van River Island en American Apparel. Welke glossy juwelen horen er bij? Wel de triangle oorbellen van Asos en de cluster ring van Esprit zijn bij dit jurkje de perfecte match.

Een vleugje parfum van Jasmin Noir van BVLGARI hoort bij dit sparkling geheel. De geur is opgebouwd uit jasmijn, lotus, gardenia, muskus, amandel en tonkaboon. Dit sensueel, passioneel en mysterieus parfum maakt je irresistible. Watch out guys!

Natuurlijk heb je ook make-up nodig voor deze Glamour Look. Dan heb je nog de waanzinnige Singulier Exaggerated Lift  Mascara van Yves Saint Laurent en de gouden oogschaduw van Bobbi Brown. Met deze onmisbare tools schitter je all night long! De lippen maken de vrouw. Met je sexy red lips door Rouge Allure Velvet de Chanel kan geen enkele man je weerstaan. Om maar te zwijgen van je sexy cat eyes die de eyeliner van Bobbi Brown tevoorschijn kan toveren.

Deze look is de perfecte combo om je helemaal glamoreus te voelen tijdens de Holidays! Put the G in Glamour, Girl!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche. 

page loaded