Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Angelique would like to have for X-Mas 2011

Door Angelique op 20.12.2011

Als het van mij afhangt, staat er een heel jaar een kerstboom in mijn living en shop ik ieder weekend X-mas cadeautjes. Wat is dit toch een fijne periode! Ik zou wel 100 X-mas musthaves kunnen opsommen. Een selectie van de 10 beste om met plezier jullie te inspireren of toch zeker mijn dierbaarsten die nu nog in actie moeten schieten. OMG, alarm fase nr. 1 is bij deze afgekondigd :o)

1. Mijn absolute nummer 1 op mijn lijstje, is mijn allereerste echt mooie ring. Ik draag liever niets tot ik de ware match gevonden heb. En ik heb deze Solitaire ring van Isabelle Lenfant al een tijdje op het oog en nu ga ik ervoor. Maat 54 in zilver is nog in voorraad (€ 200,-). Heel gemakkelijk en snel, online te koop op de site van Isabelle Lenfant: www.i-l.be.

2. De echte heritage Pin van Delvaux. Ok, ok niet meteen de cadeaucategorie € 25- € 50 maar wel een mooie mode investering (€ 950,-). Te koop bij Delvaux, ook online via delvaux.com en ze leveren heel heel snel ;o)

3. Omdat ik zot ben van horloges want dit is ongeveer het enige accessoire dat ik draag en omdat ik sowieso een grote Swatch fan ben. Een beetje mannelijk high tech stoer inclusief touch screen én helemaal nieuw in de Swatch familiy is de Digital Touch (€ 115,-). Online te bestellen via swatch.com.

4. Jong talent van eigen bodem verzameld onder 1 online dak en ze vallen regelmatig steden binnen... Inderdaad: De Invasie webshop telt supertoffe goodies. En omdat ik een sjaal lover ben, graag deze van Lisa Colpaert Silk Scarf 03 (€ 120,-) Online te koop op deinvasie.be.

5. Oh ja, een schoenenfreak ben ik eigenlijk ook wel ;o). De Acne pistol boots in mustard kleur (soooooo 2012) kunnen mij wel krijgen ja, allee ik ben eigenlijk al helemaal in zwijm maar bon. Alleen het budget nog, dus hop mijn wishlist op ;o) (€ 435,-) Online te scoren op mytheresa.com

6. Eigenlijk heb ik geen wekker nodig gezien mijn kleine Marcel me iedere ochtend klokslag 06:30 wekt... maar omdat het design van de Alarm Dock van Areaware zo minimalistisch mooi is, mag deze toch naast me knallen iedere ochtend (€ 45,-) Te koop in de Belgische e-shop I/OBJECT

7. En oepsieeeeee omdat bovenstaande cadeautje alleen maar perfecto knalt met een Iphone in én die is toevallig niet inbegrepen. Tja, dan moet er maar een nieuwe Iphone 4S op mijn wishlist hé (€ 699,-). Is die eigenlijk nog ergens in stock? ;o)

8. Maquillage voor mezelf heb ik het liefst heel naturel. Eens 30+ kan je niet zonder die goeie dagcrème, de perfecte foundation, een zachte blush en een volume mascara. Dat is nu eenmaal mijn minimalistische make-up mening. Bobbi Brown voegt nog een basic toe aan mijn lijstje met dé kit der kits: Brow Kit Compact. I-d-e-a-a-l voor als je snel groeiende wenkbrauwen hebt, oui c'est moi! Heerlijk vanaf nu haal ik mijn kit echt overal boven: file, toilet, lang wachten bij de dokter whatever wherever! Alleen heb ik hem nog niet ((€ 48,80,-). O.a. te koop bij Bobbi Brown Studio by Cosmeticary en Smets in Brussel. 

9. Een abonnement op het Nederlandse magazine Linda, omdat het een topmadam is. Omdat ze me doet terug denken aan mijn kindertijd en omdat ik gigantisch goed kan lachen met haar humor. Omdat ze bewijst dat een topmarina echt stijl kan hebben en omdat ze een klassebak van een magazine runt. (€ 52,80,-). Kan je online bestellen via www.lindamagazine.nl

10. En als we in 2012 dan toch met ons lui gat in de zon gaan liggen met een Linda voor de neus, graag ook een nieuwe bikini. Omdat we nu al een topvakantie geboekt hebben voor komende zomer en ik daar graag wil stralen in een 't-o-p-p-i-e' bikini. Lenny Leleu heeft er alvast eentje ontworpen om U tegen te zeggen uit de Ashes To Lashes collectie. Helemaal mijn ding, redelijk jaren '90 geïnspireerd met de nodige glam coolness. (€ 248,-). Te Koop bij Pretty Woman in Antwerpen. 

10+. En dan had ik ook nog graag het fashionable boek van het jaar gehad met name: Tiany Kirilove. Graptjen hé! Natuuuuuuurlijk heb ik Tiany's boek al. Ik wil eigenlijk gewoon zeggen dat het mijn favoriete cadeautip is voor de komende Kerst ;o) (€ 22,50,-). Te koop bij Standaard Boekhandel, Fnac én de onlineshop van borgerhoff-lamberigts.be

Happy fashionable X-mas sweethearts! 

page loaded