Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bluepoint Store rocks our world

Door Tiany op 20.12.2011

Wij spelen graag kerstman en gelukkig zijn we niet alleen... Just in case je bij ons nog niet in de prijzen bent gevallen, dan zeggen we graag try again. Nog een optie om je kansen te verhogen is meedoen aan de Bluepoint Store actie. Waarom? Omdat het gewoon een van onze favo shops is in Brasschaat en sinds kort ook nog te vinden in Knokke met een mooi aanbod aan goodies van merken als Isabel Marant, Vanessa Bruno, See by Chloé, AF Vandevorst, Sonia Rykiel en Matthew Williams in combinatie met een leuke selectie vintage design meubelen. Zowat alles kan je ook online bestellen en bovendien is Bluepoint mijn geheim wapen als je nergens anders nog aan je Isabel Marant trekken komt...want jawel, ook hier kan je terecht voor de nodige IM boots & sneakers. Ok, we dwalen af, to the point dus, want je wilde van alles winnen...toch?

De give-aways zijn niet min en deze week maak je kans op leuke juwelen van Isabel Marant! We kid you not...

Wat moet je doen? Op donderdag en enkel op donderdag even helemaal in teken staan van Bluepoint... as in:

-de Facebook fanpage van Bluepoint liken,

-de wedstrijd op je prikbord delen,

-en een vraag over de designer beantwoorden op de Bluepoint Store blog

Good luck ladies...

 

 

page loaded