Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SShoes 2012

Door Angelique op 19.12.2011

Noë & Fever by Ketch'Up presenteren hun zomercollectie. De SS collectie 2012 was all about colours! Ze bieden lots and lots of trendy pumps aan met maar liefst 80 kleuren en various heel heights. Say what?! Belmodo.tv dus richting Brussel voor nieuw lentegevoel.


Matching colours for every outfit! En wat voor outfits! Waren wij blij dat we konden genieten van een exclusieve preview SS collectie 2012 van Fever. Ultravrouwelijke & perfect zittende jurkjes met hippe prints. Met bijpassende accessoires & kleurrijke nagellak van Barry M, ben je ready om de lente in te gaan! Can I place my order, please?

Voor de durfers, je kon je ook een feestelijk kapsel aanmeten door Adrien Coelho van Salon Gonay combined met zwoele smokey eyes door Juan Carlos Salazar voor Make Up For Ever.


Tijdens al dat moois genoten we van fresh juicy smoothies, yummie soep en healthy cake! Ideaal voor de komende -ik eet tot ik erbij neerval- holidays.

So ladies, pump it up at Noë!

Noë by Ketch'Up
Steenstraat
Rue des Pierres 22
1000 Brussels

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded