Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Birthday Rupert Sanderson!

Door Tiany op 19.12.2011

For he's a jolly good fellow, for he's a jolly good fellow, for he's a jolly good feeeelllloooooowww, and so say all of us!

Als Karl Kaiser is, dan is Rupert zonder enige twijfel King. The King of Shoes welteverstaan. 

10 jaar geleden richtte Rupert Sanderson zijn eigen shoe company op. Vandaag bestaat zijn merk een decennium en dat mag -of course- gevierd worden. In zijn tienjarig bestaan overtuigde de ontwerper met zijn eigen collecties reeds een klein leger aan celebs. Ladies als Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Kate Middleton & Emma Watson zijn BIG FANS! Just to name a few... De fashioncollabs die Sanderson reeds aanging zijn ook niet van de minste, zo creërde hij een schoenencollectie voor de lijn van Karl Lagerfeld en werkte hij ook al samen met de Parijse haute couturier, Maxime Simoens

Royal Rupert lanceert nu de Resort 2012 collectie. En als we zeggen Resort, dan bedoelen we ook letterlijk Resort! Een unieke mengeling tussen de Caraïben en Kenya, azuurblauwwater en bruin woestijnzand. Laat je meenemen naar de zomer van 2012 en geniet... (drooling allowed)
Het prijskaartje is niet echt mals, maar zoals Gabrielle zo mooi zingt: 'Dreams can come true...'. Rupert Sanderson kan je kopen bij de gloednieuwe Brusselse store Smets. 

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded