Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Last Minute Shopping: all you need is Roermond Designer Outlet

Door Tiany op 17.12.2011

Ondanks mijn jaarlijkse voornemens om op tijd aan de grote 'cadeauslag' te beginnen, slaag ik er steeds toch weer in om last minute nog alle mogelijke spullen te moeten scoren. Totale absurditeit en alles behalve een zicht... denk aan een kip zonder kop die als een razende zot tegen de klok in, 10-tallen goodies probeert in huis te halen. Echt ridicule! 

Dit jaar heb ik eindelijk een oplossing gevonden voor mijn groot probleem en trek ik gewoon een namiddagje naar Roermond... vanaf nu  omgedoopt tot my favorite place on earth or so.

Pourquoi? Wel, als ik je nu vertel dat je echt alles kan scoren voor je volledige familie, dat je als keuken prinses, rock chick en luxe poes helemaal aan je trekken komt en als je ook nog eens weet dat je er PRADA, BURBERRY, MONCLER en GUCCI kan shoppen aan lovely prices... dan begrijp je meteen waarom ik binnenkort gewoon verhuis naar onze noorderburen. 

Honnestly, het aanbod is echt geweldig en zeer uitgebreid. Ook voor de liefhebbers van pretty brands als Filippa K, Tommy Hilfiger, Church's, Calvin Klein en so much more...

PS good news: ook open op zondag! 

 

 

 

Uitgebreid getest en gigantisch goed bevonden: de Kirilove score.

-pretty in mint bloesje met ruches van Prada 

-Burberry trench voor slechts 115 euro!!!

-Tefal pannen... want jawel ook ik kan iets van bakken en braden

-Le Creuset potten, een must have in je keuken, al was het maar decoratief.

  

As seen here... de geweldige studded Church shoes, ook verkrijgbaar in bordeaux! Staan ondertussen ook op mijn wishlist.

Roermond Designer Outlet info en adres check it out here... 

page loaded