Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designers against AIDS pops up in Antwerpen

Door Karen op 17.12.2011

De Vlaamse vzw Designers against AIDS opende op vrijdag 16 december de deuren van haar pop-up store in Antwerpen. Een goed doel steunen én naar hartenlust shoppen? We're game!

Je kent DAA ongetwijfeld van haar campagnes met onder meer H&M, JBC, Delvaux, Marc Jacobs en Playboy. Nu wil de Vlaamse afdeling met dit initiatief volop de aandacht trekken van de Antwerpse jongeren.


Handgebreide sjaals ontworpen door bekende Belgische ontwerpers, de funky DAA Festival en 'Wrap It Up Before You Fuck It Up' T-shirts, a very fine selection van de 'DAA by JBC' collectie, Delvaux Love Pouches by Veronique Branquinho en het DAA boek, een must have collectors item. De geweldige DAA pop-up shop has it all!

Attentie labellovers: je vind er ook een rek boordevol designerkleding van onder andere Current/Elliott, American Vintage en Dries Van Noten. Bij de €1 corner kan je DAA pins en Ilah posters en condooms inslaan. Lots and lots of them. Better be safe than sorry, right?!

Enne... als je weet dat je er de eerste 4 Fashion against AIDS collecties aan de helft van de prijs kan scoren, begrijp je ook meteen waarom wij preventief 5 shopping bags in onze handtas gepropt hebben. Once again: better be safe than sorry!DAA is all about charity en steunt daarom ook de Music for Life-actie van Studio Brussel. Onder het motto "Ik heb schijt aan HIV/AIDS" kan je condooms kopen tegen een luttele €1 per doosje waarvan 50 cent directement naar Music for Life gaat. Ben je student, wil je graag helpen met dit mooie initiatief en kan jij als geen ander rubbertjes aan de man -of vrouw- brengen, rep je dan pronto naar de DAA pop-up store want alle hulp is welkom.

And remember: hey you don't be silly, put a condom on your ... Well, you know the drill!

Designers against AIDS pop-up shop
Kleine Markt 10 (bij Kammenstraat)
2000 Antwerpen

16 december tem 30 januari
Woensdag tem zaterdag van 12:00 tot 18:30

page loaded