Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Delvaux goes around the world

Door Michael op 17.12.2011

Toen eind juli het lederwarenmerk Delvaux bekend maakte dat Fung Brands Limited zich in het bedrijf had ingekocht, keken vele mensen met argusogen toe. Wanneer Véronique Branquinho iets later haar vertrek ook nog eens aankondigde was het zeker uitkijken naar het eerste officiële nieuws van het luxury brand. Maar de nieuwe eigenaar wond er geen doekjes rond. Het doel is om de Belgische tas op de wereldkaart te zetten. 

Op dit moment is Delvaux gelukkig genoeg nog zéér exclusief en dat wil het merk zo houden. Delvaux verkoopt z'n lederwaar exclusief met een limited edition in Barney's in Londen. Delvaux prijst bovendien onze eigen kroonprinses Mathilde aan als hun boegbeeld.

Om onze typische Belgische 'Femme de Delvaux' toch een cosmopolitisch gevoel te geven, maakte videographer Jake Davis 3 speciale Delvaux portretten.De keuze viel op het aristocratische ex-topmodel Carmen Dell'Orefice, de jonge socialite Zani Gugelmann en Francesca Bonato. 3 vrouwen, 3 generaties Delvaux. Check onderstaande video's... what do you think? 

Tekst & beeld door Leonardo Van Dijl.

page loaded