Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Weekend tip: Sugar Sunday, The Holiday Edition

Door Patricia op 16.12.2011

Wie zich deze zondag in het Gentse aan een kerstshopping waagt, moet zeker ook een kijkje gaan nemen op Sugar Sunday. Webshop Sugar For Your Closet nodigt deze zondag 18 november bevriende online boetiek Lily & The Lady uit om hun goodies samen offline aan te bieden. Place to be is casa Sugar For Your Closet, waar je de keuze zal hebben tussen de verschillende mooie juweeltjes, kledij en accessoires die je bij de webwinkels kan vinden. Merken zijn onder andere Mawi,  Zoe and Morgan, Just in Case, Nice Things, Beatriz Furest en CC Skye. De locatie van de verkoop is net naast station Gent St. Pieters  en dus makkelijk bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer!


Zeker eens langskomen, want tijdens het shoppen is er ook een glaasje, hapje en gezellige babbel voorzien!

Sugar Sunday: The Holiday Edition
Zondag 18/12/2011
14:00-18:00

Prinses Clementinalaan 147
9000 Gent

Meer info? Facebook!

page loaded