Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Raf Simons voor Dior, doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet?

Door Bieke op 16.12.2011

Spits jullie oren want als we de geruchten mogen geloven, kan het zijn dat heel binnenkort onze eigenste Raf Simons achter de tekentafel van Dior kruipt. Eerder al werd lustig gespeculeerd dat eerst Azzedine Alaia dé opvolger van John Galliano zou worden en dan weer Marc Jacobs. Maar neen, niets is minder waar...

De deal tussen de twee zeemzoete creatieve breinen zou bijna rond zijn, op enkele knelpunten na. Simons, die sinds 2005 artistiek directeur is van Jil Sander, zou zijn contract onlangs voor onbepaalde duur verlengd hebben wat de switch naar modehuis Dior zou bemoeilijken. Afwachten geblazen dus.

Wij, bij Belmodo.tv, zitten alvast op het tipje van onze stoel en kunnen dit alleen maar aanmoedigen. Komaan Raf, schop onder je kont en tekenen die handel want wij zijn namelijk erg benieuwd hoe deze bijzondere samenwerking zich zal vertalen op vestimentair vlak!

Tijd om even aan 'oohing' en 'aahing' te doen. Ziehier een deeltje van de minimalistische en futuristische blik van Simons in zijn SS'12 creaties voor Jil Sander. Voor meer klik verder hier.


page loaded