Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion trip to California

Door Michael op 15.12.2011


Belmodo.tv adores Filles A Papa! Al een paar seizoenen staan de 2 zusjes uit Luik op onze fashion radar. Met hun nieuwste zomercollectie hebben ze alweer ons theewater doen overlopen. Trashy, grungy, fluo. It’s California, all the way!

Sarah & Carol Piron laten de rockchick uit Parijs de smaak proeven van the American Dream. Denk post-grunge chick Chloë Sevigny in een My Own private Idalho-Road Trip, Bruce Springsteen/Pearl Jam Mixtapes of misschien meer recentelijke het art work van de film Drive. Die laatste is trouwens een gedoodverfde favoriet voor de Oscars. 

Laat je oog vallen op hun prachtig patchwork en zie hun talent voor verassende kleurencombinaties in hun zomercollectie. Voor de nieuwste campagnebeelden mocht fotograaf Grégory Derkenne zijn fototoestel boven halen. De Luikse topfotograaf maakte zijn reputatie met de campagne van Paule Ka waarmee topmodel Kirsten Owen haar comeback maakt. Vergeet ook niet Derkenne z'n Citizen K. Covers en portretten van o.a. Diane Kruger, Micheal Pitt en Charlotte Rampling.


Filles a Papa takes it to California deze zomer. Belmodo.tv wil alvast helemaal mee ...

Tekst & beeld door Leonardo Van Dijl.

page loaded