Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VIDEO: H&M Dragon Tattoo Collectie

Door Michael op 14.12.2011

Swedish creativity is altijd iets om naar uit te kijken! Daarom is het ook in spanning wachten op de Dragon Tattoo Collectie van H&M. Je kon deze unieke collectie al eerder voor een piepklein deeltje ontdekken in het Belmodo.tv-artikel "The Girl with the Dragon Tattoo" look by H&M. Alle liefhebbers moeten trouwens vandaag woensdag 14 december 2011 afzakken naar H&M om hun favoriete stukken te scoren. 

H&M lanceert deze vrouwencollectie onder het Divided Label. De collectie is geïnspireerd op het hoofdpersonage Lisbeth Salander uit de Stieg Larsson boeken. Costume designer Trish Summerville is de creatieve kracht achter de lijn. Zij is trouwens ook de kostuumontwerper voor de eerste film uit de Stieg Larsson trilogie.

Voor de film freaks de allereerste movie is directed by David Fincher en mag je in de bioscoop verwachten deze kerst. Voor de H&M-collectie mag je je verwachten aan 30 verschillende stukken van lederen jackets & broeken, verscheurde jeans en fancy hoodies. Zwart, grijs, donkerrood én afgedragen wit.

In België is de collectie enkel te koop bij H&M:

Nieuwstraat 17 - 21 
1000 Brussel

Meir 89 - 97
2000 Antwerpen

Geraak je niet meteen in de H&M winkel, no worry want je kan Lisbeth Salander haar looks ook online scoren!

Belmodo.tv kon de hand leggen op een leuke behind-the-scènes video van de fotoshoot. Maak kennis met Trish Summerville én model Sara Blomqvist.

page loaded