Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Going backstage @ Eleven Paris SS2012

Door Tiany op 14.12.2011


Eleven Paris lanceert zijn spring/summercollectie 2012 met een nieuw gezicht! Yepsie pepsie niemand minder dan Tali Lennox will be the face voor volgend seizoen. Inderdaad dochter van muziekwonder Annie Lennox siert de foto's. Dochterlief mocht de wintercampagne 2011 van Mango al op haar conto schrijven, nu voegt ze daar met veel plezier Eleven Paris aan toe. 

Tali Lennox is een beginnend model, die we ongetwijfeld vaker zullen zien opduiken. Ze mocht alvast enkele fashion shows lopen in New York, Londen en Parijs. Les photos zijn trouwens gemaakt door topfotograaf Terry Richardson. Nu we al exclusief enkele behind-the-scènes foto's mogen bekijken, zullen de officiële campagnefoto's snel onze redactie bereiken. Belmodo.tv kijkt er alvast mega naar uit! Let the summer begin ...


Check www.elevenparis.com voor alle informatie over het merk.

page loaded