Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M en de X-mas pop-up story

Door Angelique op 13.12.2011

Er was eens een kerstmarkt met alle nodige toeters en bellen én helemaal hot & happening een eigen H&M!  Alleen in Brussel ladies...

Oh wat is dit toch de leukste periode van het jaar, of toch de gezelligste! Wat een sfeer! En daar horen eindejaarsshoppingen op zondag inclusief visites aan de kerstmarkten natuurlijk ook bij. H&M heeft dat goed gezien en duikt voor het eerst op... op een 'atypische' H&M locatie zeg maar. 

Je vindt de H&M pop-up shop vanaf nu en de komende drie weken in hartje Brussel aan de Sint Katelijne kerk. Nog tot en met zaterdag 7 januari kan jij bij deze mini-H&M terecht voor je Kerst geschenk of nieuwjaar cadeau.

Sorry boys, je shopt er alleen ladies' stuff.  Maar houd jullie vooral niet in, zeker weten dat je een leuk cadeautje voor je vriendin of echtgenote zal vinden.  

Wat dachten jullie van mijn catch of the day? Inderdaad een sjaal met muts in nude voor slechts 9,95 yeah! Een mini-cadeautje helemaal voor me, myself & I ;o) 


Twee verdiepingen met H&M goodies, leuke jurkjes, cardigans, schoenen en heel veel accessoires. Op de tweede verdieping is er ook een e-corner. Ideaal om te tweeten en je Facebook te checken of gewoon naar Belmodo.tv te surfen voor je dagelijkse portie fashion news a ja! 

H&M Christmas pop-up 
Sint Katelijne kerk 
1000 Brussel 

page loaded