Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Moncler x Mykita Eyewear

Door Bieke op 12.12.2011


Spotted: Hotbrand Moncler, bekend omwille van zijn stevige stijlvolle winterjasjes met echte dons, doet het met Duitse brillenproducent Mykita en lanceert bij deze een eerste zonnebrillencollectie.

Niet zomaar wat knappe monturen voor 't oog, het gaat hier weliswaar om een accessoire met innovatieve details. Zo heeft het modelabel polyamide poeder in de brillen verwerkt die werkt op zonne-energie. You think: 'So what?'. Think twice want door de warmte van de zon vormt de bril zich naar het gezicht van de drager én het Moncler/Mykita logo wordt pas zichtbaar when breathed on the glasses. Klinkt als een must-have voor de o-zo fervente skiërs. Vooraleer je dit item op je Christmas wishlist zwiert, weet dat het gaat om een (tijdloze) investering vanaf 470 tot 730 euroots. Kwestie dat je je tedere suikertante wat kan voorverwarmen op wat komen zal.Het eyewear assortiment is verkrijgbaar in dertig Moncler winkels en op de webshop. Wees er snel bij want dit zou wel eens in goeie aard kunnen vallen...mij niet gelaten om mijn beentjes los te gooien op de skipiste met deze top-notch sunglasses.

Kijk mee en bombardeer me ajb zo snel mogelijk naar de dichtsbijzijnde gletsjer met een Moncler x Mykita bril op m'n snoet.

page loaded