Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Lagerfeld & Net-A-Porter

Door Tiany op 12.12.2011

Karl Lagerfeld aka dé modepaus is unstoppable! Naast zijn eigen modelijn en collecties voor Chanel, ontwerpt hij ook nog een exclusieve collectie voor webshop Net-A-Porter

Het mode-icoon kondigde de collab aan tijdens de opening van Europa’s biggest internetevent, LeWeb in oui oui Paris. De collectie ‘Karl’ is de enige in z’n soort die completely online gelanceerd zal worden.

Ow yeah! Lagerfeld zou Lagerfeld niet zijn als hij geen sneak peek zou prijsgeven. Begin alvast te dromen van de strakke, grafische silhouetten met hoog rock ‘n roll-gehalte. Vinyl, rubber en leder all the way. De ontwerpen stralen ironiKartistiK en aKcessible uit.

Prepare voor honderd t-shirtjurken, zijden blouses, capuchonsweaters, korte jurkjes en driekwartsbroeken. Het gezicht van deze campagne is niemand minder dan het Nederlandse topmodel Saskia De Brauw. De hele collectie zal te zien zijn tijdens de Couture Fashion Week in Parijs.

Markeer alvast woensdag 25 januari 2012 in je agenda, ladies! The Kountdown has begun!

page loaded