Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hedgren capsulecollectie by Tony Spackman

Door Michael op 11.12.2011


Het Belgische handtassen- & bagagemerk Hedgren lanceert een capsulecollectie getekend door Tony Spackman. De gelegenheidstopdesigner is Brit maar woont in Amsterdam. Voor de collectie liet hij zich inspireren door creative people on the road aka modellen, dj's, muzikanten, fotograferen, atleten, ... en wij allemaal dus grinDe capsulecollectie betekent voor Hedgren een compleet nieuw hoofdstuk in z'n geschiedenis. Time for something new! Het DNA van het merk, de functionaliteit en het vakmanschap van Hedgren vormen de basis voor het ontwerp van Spackman. De lijn is edgy, stoer en vernieuwend voor Hedgren maar blijft trouw aan de handige draagtaskwaliteiten. Vanaf april 2012 zal je deze collectie kunnen shoppen, dit zowel voor ladies als gents!

Deze week mocht Belmodo.tv richting exclusive party om kennis te maken met de allernieuwste Hedgren designs. Knap materiaal en perfecto voor iedereen die maar het gevoel heeft af en toe uit z'n bagage te leven. We all met andere woorden the busy people on this planet.

Setting voor het arty feestje was de privé-studio van Gregory Willems, creatieveling achter the Kissinger in Antwerpen. De Hedgren ontwerpen mochten rekenen op het aangename gezelschap van de backstagebeelden van fotograaf Sonny Vandevelde. Especially overgevlogen uit New York. 

Check de website van Hedgren voor meer informatie!

page loaded