Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paris-Bombay Collectie Chanel

Door Tiany op 09.12.2011

Pretty Belmodo.tv-lovers: Karl Lagerfeld did it again. En hoe! Op dinsdag 6 december stelde hij zijn Chanel Paris-Bombay collectie voor in het Grand Palais in Parijs. Picture this: een high tea party, een overdadig banquet met schalen boordevol zoete lekkernijen en glinsterende kandelaars everywhere, to set the right mood. En dan hebben we het nog niet over de oogverblindende kleren gehad!

Foto's: Remy de la Mauviniere

Kaiser Karl nam ons voor zijn Chanel Mètiers d'Arts pré-herfst/winter 2012-2013 collectie mee naar het sprookjesachtige India. Smashing fuchsia, sneeuwwitte, shiny gouden en stralend zilveren gewaden, jurken en jassen uit tweed, parels everywhere, handgeschilderde bloemenmotieven, prachtig gedrapeerde sari's en hevig aangezette smokey eyes zijn de keywords to remember. India anno 2012: we like it big time!
"It's all about refinement. It's the Paris version of the idea of India." -Karl Lagerfeld-

Foto's: Vogue UK

Grappig detail: Mister Lagerfeld himself is never ever in India geweest. Hij baseerde zijn ontwerpen op Coco Chanel's Indian-infused visie uit de jaren vijfig en zestig. Hij liet zich voor de gelegenheid trouwens niet door vrouwen inspireren maar door de kledingsstijl van de Indiase mannen. "Because they're easier to wear". Excellent choice Karl! 

page loaded