Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pirelli 2012 is er!

Door Patricia op 07.12.2011

De wereldberoemde Pirelli kalender is er weer: enkele van 's werels mooiste modellen poseerden ook dit jaar weer voor de beroemde kalender in hun birthday suit. De geprinte versie krijg je hoogstwaarschijnlijk niet in handen -de bandenfabrikant is nogal zuinig met het uitdelen- maar de foto's zijn al all over the net.  25 foto's, gekiekt in Corsica door Mario Sorrenti, met onder meer Kate Moss, Lara Stone, Natasha Poly en Isabeli Fontana in de hoofdrollen. Het was volgens de fotograaf blijkbaar niet de bedoeling dat de foto's sexy zouden zijn. Hate to break it to you Mario, maar dàt is dan toch niet gelukt.
Ontdek hier de hele slideshow en bekijk zeker ook de editie van 2011 die geshoot werd door Karl Lagerfeld en die van 2009.

page loaded