Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diamonds combined with fashion

Door Michael op 06.12.2011

Linking business between China and Europe combined with some fashion. Dat was de bedoeling van The Port & Diamonds Night in het Felix Pakhuis in Antwerpen vorige week. Het event kwam tot stand door de Antwerp Management School met de steun van stad Antwerpen, Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, Human Resource Development met medewerking van Antwerpse diamantairs. 

Er was een feestelijk walking dinner waar niemand genoeg van kreeg. Yummie! HRD Antwerp’s collaboration met Tim Van Steenbergen en Delta Light was een schot in de roos.

Van Steenbergen showde zijn herfst/wintercollectie van 2011- 2012 met some unique sparkling diamonds.Belmodo.tv-addict Barbara met designer Tim Van Steenbergen

Diamonds are a girl best friend, right? De prachtige modellen waren gehuld in strakke, zwarte silhouetten. De accessoires waren groots, origineel en wauw. Glitter and glamour all around. Dat alles in de schijnwerpers door de XXL Metronome van Delta Light, ook ontworpen door Tim Van Steenbergen. A lighting design with impact.

What a creative talent & what a great match! Opnieuw een avond om niet te vergeten...

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded