Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Photocall @ Abercrombie & Fitch

Door Michael op 05.12.2011


Afgelopen vrijdag was het a hot day in Brussels. A very hot day. Nee,we hebben het niet over de staking! De flagship store van Abercrombie & Fitch staat de hele week in the spotlight. 50 mannen met naked torso trotseren 6 dagen lang de bijtende koude voor de nieuwe shop van A&F.


Belmodo.tv got the chance om alle mannelijke models -en hun six or seven or eightpack- van dichtbij te keuren. Talking about some mancandy! Je kan de knappe modellen nog tot donderdag 8 december 2011 voor de fancy shop bewonderen. Feel free to have a look! Het hippe kledingmerk zal op donderdag 8 december zijn grote poorten openen. Geniet van the steaming pics! Wij doen net hetzelfde grin
Opening van de Abercrombie & Fitch store
donderdag 08 december 2011
Waterloolaan 21
1000 Brussel
www.abercrombie.com

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded