Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Arabian Nights met LK Jewels

Door Angelique op 04.12.2011


Maak kennis met Leetal Kalmanson: deze dame ontwerpt al een aantal jaar juwelen en zit in de lift. De goeie lift, die naar boven ;o)! Haar merk LK Jewels trok onze aandacht en wij bij Belmodo.tv vielen bijna voltallig in zwijm bij het zien van haar schitterende statement jewels met een bohemian twist. 

Het succesverhaal van Leetal begon in haar eigen studio thuis. Langzaam, maar zeker groeidde ze uit tot een very hot & wanted juwelenontwerpster. Vandaag worden de designs van deze gedreven Lady verkocht over de hele wereld. En vanaf nu dus ook in België, exclusief in fashionwonderlandcity: Antwerpen!


Als je naar de ontwerpen van Kalmanson kijkt, waan je je onmiddellijk in één of andere Oosterse, sensuele film. Prachtige ontwerpen in goud en zilver, Swarovski kristallen en unieke bohemian kristalsteentjes. Let ook op de unieke combinatie van kleuren die je helemaal in de oriëntaalse sfeer brengen: dieppaars, vurig roze, kobaltblauw, smaragdgroen, koraalrood...


Als deze collectie een theme song zou moeten krijgen, zou het most definitely "Arabian nights, Arabian days" zijn uit Disney's Aladdin

Kijk mee en... laat je meenemen door de tijd op een vliegend tapijt... ;o)!


LK Jewels, exclusief te koop bij
Century Center 27
Vesting ST 33
2018 Antwerpen

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded