Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Kooples go sporty

Door Bieke op 02.12.2011

Het Franse topmerk The Kooples is steeds hongerig naar nieuwe projectjes. Na de samenwerking met muzikant en Brits enfant terrible Pete Doherty, krijgt het merk, gelanceerd door de gebroeders Elisha, er komend voorjaar een zusje bij: The Kooples Sport. De sportcollectie voor mannen en vrouwen zal de tailoring city lijn aanvullen met originele stukken in a very casual, vintage and preppy way. De nieuwe, coole maar nog steeds erg gedetailleerde garderobe bestaat uit polo's, cardigans, T-shirts, leggings, blazers, joggingsbroeken en truien beschikbaar in een uitgebreid kleurenpallet en is iets levendiger dan het bekende The Kooples. Hoedje af!

Het sportieve kantje van The Kooples is vanaf februari 2012 verkrijgbaar in geselecteerde winkels van het merk (lees: nog niet in België), Parijse warenhuizen als Printemps en Lafayette en - belangrijker voor ons belgenland - in de online shop. Doch nog steeds niet zeker, rumor has it dat The Kooples Sport ook 4 winkels zou openen in Parijs en Londen. Het perfecte excuus voor een dagje citytrippen of gewoon de ziel uit je lijf te lopen in een top-notch sporty outfit.

page loaded