Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Brand: Double Stitched

Door Michael op 02.12.2011

Hellllooooooooo Double Stitched! Het label is puur Belgisch en werd vorig jaar opgericht. Het accesssoiremerk pakt nu uit met een eerste lijn: "Celeste". Denk aan vijf mooie en kwalitatief hoogstaande items. Maak kennis met de it-Celeste-traveler-bag, de kleinere versie van de Celeste, een portefeuille, een muntenportefeuille en een businesskaartjes houder. 

Bij Helder in Antwerpen kan je steeds terecht voor unieke interieurstukken, originele cadeautjes en de allerleukste accessoires. Vanaf nu kan je er dus ook terecht voor this hot new kid: Double Stitched. Lederwaren voor hem én voor haar. Vintage chic met een moderne touch! Exclusief bij Helder trouwens want voorlopig kan je het nergens anders kopen.


En 't beste van alles: deze minicollectie is very affordable, vanaf € 22 heb je al een businesskaartjes houder. Nu nog die businesskaartjes... wink! Voorlopig enkel te koop bij Helder maar rond kerst plannen de creativo's van Double Stiched enkele nieuwe verkoopspunten er bij. 

Go shop, shop, shop my precious ladies! 

Where to shop Double Stitched?
Helder
Vrijdagmarkt 13
2000 Antwerpen
www.studiohelder.be

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded