Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

JBC against Aids

Door Michael op 01.12.2011

Vandaag is het Wereldaidsdag! Daarom lanceert JBC een fonkelnieuwe t-shirtcollectie, ontworpen door bekende Belgen. Samen met Designers Against Aids bundelden ze hun krachten om samen de strijd tegen deze akelige ziekte aan te gaan. JBC deed het al eerder met DAA, lees er meer over in het Belmodo.tv artikel Safe is Sexy dixit JBC.Het doel van de t-shirtcampagne is om jonge mensen bewust te maken van de problematiek omtrent hiv en aids door ze aan te spreken met iconen uit hun eigen leefwereld. Om die reden werkte JBC dan ook samen met bekende Belgen uit de showbizz, muziek- en cartoonwereld. Buscemi aka Dirk Swartenbroeckx, Mauro Pawlowski aka gitarist van Deus, Stijn Meurisen aka Noordkaap frontzanger, Waals cartoonist Pad'R en Tatiana Silva aka ex-miss België lieten zich van hun creatiefste kant zien en ontwierpen elk een t-shirt against aids! 

Kijk mee en geniet wink
Meer informatie kan je terugvinden op de website van JBC

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded