Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem voor je favo SS2012 D.A.T.E. campagne!

Door Tiany op 30.11.2011

Alert all fashion peeps! Jij kan mee bepalen welke reclamecampagne voor SS2012 zal gebruikt worden voor het Italiaanse sneakermerk D.A.T.E.! Je weet wel het supertoffe sneaker brand met de coolste sneakers voor hem én haar. Wel the Italians vonden dat het tijd was om hun nieuwste advertising campaign van een sneufje glam te voorzien. Resultaat? Maar liefst 8 creatieve campagnes waar jij jouw favoriet mag van aanduiden! Kiezen en wie weet heb jij binnenkort mee bepaald welke campagne gebruikt zal worden. 

De 8 creativo's zijn een selectie van internationale stylisten en bloggers. Ook enkele Belgische toptalenten zitten er bij, ontdek hier de verschillende duo's: Barbara Jacops & Mattias Maselis, Sarah Roelstraete & Nick Proot, Linda Van Waesberge & Boy Kortekaas, Tanguy Ottomer van Beroepsantwerpenaar, Anna-Renee van NSMBL.NL, Linda & Niels van Lifestylehunters, Elisah & Karine van Digitalistas en Cristian Wibowo van Fashiongentrix.

Vanaf vandaag kan je stemmen via de D.A.T.E. sneakers Facebookpagina op jouw favoriete reclamecampagne! Klik hier voor de D.A.T.E. Facebookpagina!

page loaded