Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

British Fashion Awards 2011

Door Angelique op 30.11.2011

Op maandag 28 november 2011 vonden opnieuw de British Fashion Awards plaats. Het was één groot feest, maar uiteraard kan er maar één de grote & gelukkige winnaar zijn. Sarah Burton, ontwerpster van het modehuis Alexander McQueen mocht de Designer of the Year Award mee naar huis nemen. Congrats Miss!


Girl power! Winnares Sarah Burton!

La Burton was uiteraard niet het enige prijsbeest. Victoria Beckham aka Posh Spice kreeg de award voor Designer Brand of the Year mee om op haar schoorsteenmantel te zetten! De ontwerpster was danig onder de indruk van haar prijs dat ze amper wist wat zeggen. Poor thing!

De British Style Award of the Year ging ook dit jaar opnieuw naar Alexa Chung. Runner-up voor deze award was Englands sweetheart: the Duchess of Cambridge Kate Middleton. Miss Chung liet het niet aan haar hartje komen en was helemaal in haar nopjes met de award. Je zou voor minder :o)!

De outfits van de avond: de geslaagde en de iets minder geslaagde...


Pretty Alexa in Christopher Kane                         Lovely Olivia Palermo in Matthew Williamson 
                                                                                    & Topshop boots ;o)! Hier te koop!


Kate Hudson in Stella McCartney                        Vicky in haar eigen brand: Victoria Beckham


Daphne Guinness in haar 'Lady Gaga look'      Kate Moss in haar 'unieke' visnetjurk                                                  

Volgend jaar een nieuwe editie van de British Fashion Awards & nieuwe outfits! Stay tuned!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded