Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunting and Collecting meets De Jeunes Gens Modernes

Door Michael op 28.11.2011

Voor de voorstelling van hun wintercollectie ging de Brusselse conceptstore Hunting and Collecting de samenwerking aan met het hippe Franse online magazine: De Jeunes Gens Modernes. Samen stellen ze Jardin d'Hiver voor, een unieke fotoreportage van Hicham Riad, met de kledij van Hunting & Collecting. Alles perfect op foto gezet in een prachtige Parijse wintertuin ontworpen door Monsieur Eiffel(toren).
De collectie en het lookbook zijn voorgesteld op zaterdag 12 november 2011 @ Libertine Supersport in Brussel. Het publiek kon de kleding zowel via projectie als in real life ter plekke checken.

Het Lookbook is fabulous in al zijn facetten: Amazaballs Models, Grand Decors & Mindblowing outfits... And if you don't believe us: see for yourself! Merken die jullie erin zullen terugvinden en dus ook bij Hunting and Collecting kunnen scoren: Marni, Carven, Surface to Air, Arielle De Pinto, Kokoon and many more...

Kijk mee en geniet van de winterspecial by Hunting and Collecting. Kwijlen is toegelaten!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded