Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M xmas pop-up store

Door Bieke op 28.11.2011

"Zeg dat Belmodo.tv het gezegd heeft", maar de Zweedse modeketen H&M zal de kerstperiode compleet maken...

Het kan niet anders dat the magic words 'H and M' in ieders geheugen gegrift staan dankzij de veelbesproken Versace for H&M collectie. Indien dit nog niet het geval is, sit back and relax en bekijk de video waar ons eigenste Tiany de modeshow in NY vol verbazing meevolgde. En ze doen er nog een schepje bovenop want Versace for H&M round 2 is reeds een feit. Lees er alles over hier.

Dat de modegigant weet van aanpakken is geen nieuwtje onder de zon, et voilà de woorden zijn nog warm en ook voor de kerstperiode hebben ze weer een welig concept op poten gezet: de H&M glazen pop-up winkel.

De H&M xmas pop-up store zal neerstrijken op het Sint-Katelijneplein in Brussel vanaf 12 december tot 31 december, naar aanleiding van de kerstmarkt 'Winterpret'. Op de benedenste verdieping van het glazen huis zal je ondergedompeld worden in het universum van de sprankelende feestcollectie en op de bovenste etage bewandel je de 'Social Media Lounge'. In de lounge kan je experimenteren met kerst make-overs en social media waardoor je kans maakt op leuke prijzen.

Ook dit jaar zal de Brusselse kerstmarkt weer bezet zijn met leuke projecten die je doen wensen dat je weer in de Kerstman geloofde. Jinglebells all the way!

page loaded