Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Privé verkoop Sandrina Fasoli

Door Michael op 27.11.2011

Ladies, attention please! Jullie hebben hoogstwaarschijnlijk al opgemerkt dat we een nieuwe guest editor hebben: Sandrina Fasoli. WELKOM! Lees meer over dit wonderlijke duo in hun artikels op Belmodo.tv. De gezichten achter dit prachtige label zijn Sandrina Fasoli & Michaël Marson die sinds een aantal jaar de wereld een beetje mooier maken met hun stijlvolle en unieke ontwerpen. Het duo opende een jaar geleden hun allereerste winkel op het hippe Brugmanplein en hebben nu een very hot & wanted it-brand!

Begin december organiseert Sandrina Fasoli een stocksale in Vorst. Dus dames, er is maar één weg, de weg naar de uitverkoop ;o)! Wat kan je er zoal scoren? De-prêt à-porter collectie van Sandrina Fasoli van vorige winter en van deze zomer, schoenen van Robert Clergerie (ja, dit lees je goed!), handtassen van François Cardona en broches van Christophe Coppens! Yes, we know, you will be in fashion heaven!

Privé verkoop Sandrina Fasoli
vrijdag 2 december 2011 - 19:00 tot 22:00
zaterdag 3 december 2011 - 10:00 tot 22:00
zondag 4 december 2011 - 10:00 tot 22:00

Alsembergsesteenweg/Chaussée d'Alsemberg 184
1190 Vorst - Brussel
www.sandrinafasoli.com

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded