Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel SpringSummer Preview

Door Michael op 26.11.2011

Voor de zomer van 2012 creëerde Diesel een volledig nieuwe collectie met een nieuwe, frisse toets. Ze spitsten zich met deze lijn toe op de vrouw tussen 25 en 35 jaar die brave, sexy & playful is met een grote portie attitude. That's us wink!

De collectie is gebaseerd op de echte must-haves voor elke vrouw. Wat zijn de echte basisstukken die een True Lady nodig heeft om te gaan werken? Uit te gaan? Op vakantie te gaan? And so on...

Alle stuks zijn geïnspireerd op de lederen perfecto. Er wordt gewerkt met de combinatie van jeans en leder, accenten in roestkleur en strakke rokken en kleedjes die het vrouwelijke silhouet omhelzen. Voor de party pieces kozen ze voor Bling Bling kleedjes met paillettes, feestelijke jumpsuits en lederen jasjes.


Bij Diesel ontwierpen ze ook een volledige nieuwe denimlijn die past bij het nieuwe type vrouw dat ze willen bereiken: a woman with balls.

De naam van de jeanscollectie is ‘Fit your attitude’, hier worden vijf verschillende pasvormen gecreëerd met de – according to Diesel - perfecte wassingen. Vanaf nu is er een Diesel attitude voor elke vrouw en voor elke gelegenheid.

Meer informatie kan je vinden op de website van Diesel.

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded