Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strak in ‘t (ski)pak

Door Bieke op 25.11.2011

De koudste maanden van het jaar komen eraan dus bijna tijd om richting sneeuwland te trekken en enkele onwaarschijnlijke avonturen te beleven in bloedstollend prachtige poedersneeuw.
Of het nu is om op de latten te staan, een iglo te bouwen, celebrities te spotten in mondaine skioorden, of om al wankelend enkele Vlaamse schlagers te scanderen tijdens de après-ski, je moet de kou weten te trotseren, willes nilles. Daarom spotten wij al enkele o zo mooie sneeuwkostuums en -accessoires die o zo winterproof zijn. Niet te missen in de wintergarderobe van zowel hem als haar om -je weet maar nooit- de nodige sneeuwstormen te overleven.

Strak in 't (ski)pak - voor hem

Belmodo.tv is helemaal weg van de skipakken met verrassende prints en een kleurrijke twist. Houd je het toch liever sober, dan vind je gerust ook je gading in de nieuwe collecties!


Beide outfits Nike 6.0

maar ook voor haar...Nike 6.0                                                                         Roxy

Schoon zicht

Zien en gezien worden op de piste zal met deze goggles geen probleem zijn. Glamour of schattig met Roxy of stoer en totally black met Imperivm? Pick your fight ladies and gents.

Hou het hoofd warm

Onontbeerlijk in de garderobe om het echte alpengevoel te trotseren: de (beren)muts in alle geuren en kleuren. Weg zijn wij van de Roxy hoofddeksels voor de classy en retro boardbabes en de wollen Horsefeathers en Imperivm mutsen die je gewoon een instant baggy look geven.

Blits, fris, jong en stoer. 't Is eens iets anders dan geitenwollensokken. Wees maar zeker dat je Belmodo.tv spot zal weten te spotten op de pistes, niet en chasse-neige maar in stijl.. smile

page loaded