Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maasmechelen Village breidt uit!

Door Angelique op 24.11.2011


Maasmechelen Village, ook wel bekend als het outlet walhalla van België maakt plaats voor vier nieuwe, grote merken. Vanaf vandaag kan je dan ook in het pittoreske dorp terecht voor oerdegelijke Australian Ugg's, Falke kousen & panty's aka de crème de la crème onder de stockings, Littala wat garant staat voor tijdloze keramiek en glaswerk en tot slot Neuhaus, de belichaming voor het hoogste chocoladegenot! Miauwkes!

Met andere woorden: net op tijd voor de feesten kunnen we onze snowboots uitkiezen, onze feestpanty's in huis halen, de tafel thuis dekken met prachtig servies en de hele feestavond afsluiten met lekkere praline. Need I say more?Naast deze vier nieuwkomers zijn er nog een 150 tal andere winkels en merken te vinden in het Limburgse Maasmechelen Village. Dus lovely ladies als jullie nog massa's kerstcadeautjes moeten gaan kopen is dit wel absoluut the place to be! Rush rush... wink!

www.maasmechelenvillage.be

Tekst & Beeld door Aline Vermeiren

page loaded