Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Abercrombie & Fitch has landed!

Door Michael op 24.11.2011


Hurray Hurray Hurray! Euforie alom! E-i-n-d-e-l-i-j-k is het zover! Op donderdag 8 december 2011 opent de allereerste Abercrombie & Fitch zijn deuren in België!

De meesten onder jullie hebben hoogstwaarschijnlijk de advertenties al gespot met de yummie guys. Voor vele girlsss wordt hun droom eindelijk werkelijkheid en kunnen ze vanaf begin december gaan shoppen bij een van de grootste en bekendste Amerikaanse ketens.  

Ons geduld en waarschijnlijk ook dat van jullie werd onwaarschijnlijk lang op de proef gesteld, maar nu is het zover. Finally! De allereerste A&F zal zijn deuren openen in Brussel op de Waterloolaan 20-21. De winkel opent officieel om 10:00, maar A&F moedigt zijn fans aan om al vroeg te komen aanschuiven om zo als één van de eersten the full Abercrombie & Fitch experience te beleven!

Van één ding zijn we alvast zeker: there will be a whole lot of A&F gifts underneath our Christmastrees!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded