Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Versace voor H&M: Round 2

Door Tiany op 23.11.2011

Semi goed nieuws voor de freaks van de Versace voor H&M collectie -like moi-, want het prints galore verhaal krijgt een staartje. Denk aan shortjes, torenhoge zomerse stiletto's en truckloads of swimwear met een ienie mini fruity print in kleurtjes zoals paars  en wit. De collectie ziet er nu al adorable uit, maar er is uiteraard weer een kleine problemo... deze keer hoef je niet te overnachten voor de deur van je locale H&M of zo, verhuizen naar de Nederlanden of naar een land waar H&M online te verkijgen is volstaat... bollocks, want Versace for H&M round 2 zal enkel en alleen online  worden verkocht... H&M begin alvast uw servers te vergroten!!!

Na een beetje research ben ik gebotst op onderstaande pics die heel vaag een idee geven van wat je mag verwachten van Versace for H&M round 2. We houden je uiteraard op de hoogte van zodra we meer weten, maar bij deze heb je alvast iets om naar uit te kijken...

page loaded