Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Kid in Town: Pull & Bear

Door Michael op 23.11.2011


Oh yes baby! De drukste winkelstraat van Brussel krijgt er een fancy store bij! Vorige week was het de opening van Pull & Bear in de Nieuwstraat. Het was een special event met tropical cocktails, funky beats by DJ duo BFF, shopping bags, eco raincoats, goodies and 20% discount. Belmodo.tv was erbij, hell yeah!
P&B is al vier jaar actief in België, deze nieuwe shop is het tweede filiaal in de Belgische hoofdstad. Het brand werd opgericht in 1991 als een fashion candy store for men in sunny Spain. In ’98 was the launch van de eerste damescollectie. Lucky us! Momenteel heeft P&B meer dan 700 shops in 51 landen. Keuze genoeg dus!De nieuwe winkel is een big store met heren- en vrouwencollectie verdeeld over twee verdiepingen. Wat echt in the picture staat bij Pull & Bear is het ecologische aspect. Dit bleek uit de recycleerbare cocktailbekertjes en de ecologische goodiebags. Go green! Je kon er ook op de foto met three crazy models. De foto kreeg je meteen mee door Instax Mini. Good memories!
Ladies & Gents, ga snel eens naar Pull & Bear. It’s worth a visit & je scoort er spullen tegen zéér goeie prijzen.Pull & Bear
Nieuwstraat 82
1050 Brussel

Tekst door Barbara Vanden Bussche.
Beeld door Aline Vermeiren

page loaded