Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M presents SS 2012

Door Angelique op 23.11.2011


De zomercollectie van 2012 is waarschijnlijk niet het eerste gedacht dat er in je nog slaperige hoofdje omgaat als je 's morgens opstaat in dit barkoude, mistige winterweer. Laat je daarom verleiden en opwarmen aan deze spring/summer preview. H&M presents one very stylish summer. Of je nu houdt van neutrale, beige tinten of voluit wil gaan voor felle flash kleuren: H&M has it all!Bij het binnenvallen van de H&M showroom viel ik meteen in zwijm voor de volledige collectie. Enderzijds zijn er strakke lijnen en cleane silhouetten in lichte poederige zomerkleuren. Anderzijds zijn er sixties geïnspireerde stuks met felle kleuren, grafische prints en chunky jewelry!

Een aantal stuks zijn ook Oosters getint met ruim vallende kaftans, houten sandalen en zijden kimono's. Don't you just LOVE the word 'Kimono'? So funny... grin.Voor je boyfriend wordt het ook one very bold & bright summer! We spotten drie verschillende trends: de sailorlook met boatshoes, broeken die onderaan zijn opgerold en striped t-shirts.

Look twee die we kunnen spotten is de sexy nerd look met chino pants, polootjes die in de broek worden gedragen en look-a-like Church schoenen.

De derde look kunnen we definiëren als de hoogzomeroutfit met shorts, t-shirts en slippers.Belmodo.tv wil alvast de integrale collectie inladen in onze auto... Jammer genoeg zullen we hier nog eventjes op moeten wachten... Nog één ding, het beste aan het hele verhaal: de toegankelijkheid. H&M zou H&M niet zijn als ze hun collectie niet aan vlijmscherpe prijzen zouden voorstellen. Hip Hip Hurray!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded