Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sexy Christmas met Marlies Dekkers

Door Angelique op 20.11.2011

Net zoals vorig jaar heeft Nederlands’ bekendste lingerieontwerpster, Marlies Dekkers, een exclusieve kerstcollectie ontworpen. De kerstlijn is geïnspireerd op haar FW2011 collectie met prachtige roze prints die ons meteen in feeststemming brengen.

Het assortiment Christmas Goodies van Marlies bestaat onder meer uit hebbedingetjes zoals een speciale lingerie geïnspireerde champagnefles met bijpassende glazen, een erg handig notitieboekje, heerlijk geurende zeepjes, make-up en crème met een bijpassend tasje, een volledig servies, playsuits, zijden sjaals, chocolade en thee.

Uiteraard is er bovenop de reeks goodies ook die speciale Marlies Dekkers kerstlingerie. Een cadeautje dat je boyfriend maar al te graag zal uitpakken wink! Rrrauwtsj!

Meer informatie kan je vinden op de website van Marlies Dekkers. Check trouwens alle verhalen van Marlies Dekkers als Belmodo.tv guest editor!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded