Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ella Luna SS12 nieuw in België

Door Angelique op 19.11.2011

Helemaal nieuw gearriveerd op ons mode-pad in België is Ella Luna. Het label is al toe aan zijn 10de collectie en is de creatie van Ornella Haddad, het nichtje van Sophie Albou de madam achter het Franse gerenommeerde brand Paul & Joe. Vanaf 2012 zal de collectie voor het eerst te koop zijn in België.


Het is duidelijk dat deze 28-jarige vlotte madam houdt van vrouwelijke klasse met een swung. En dat zie je in haar ontwerp, denk aan de goud en zilver accenten... Dit label past perfect bij de ladies die houden van een nonchalante maar elegante uitstraling. Hoewel wij niet helemaal overtuigd zijn van de naam die bij het plaatje past, willen we het toch even duiden. 'Ella Luna' omdat Ella de nickname is van Ornella en Luna omdat ze enkel ' s nachts geïnspireerd is om te ontwerpen. En dan klopt dit modeplaatje dus wel degelijk. 

Voorlopig is het nog wachten tot halverwege januari 2012 want dan hangt de SS 2012 collectie van Ella Luna o.a. in de rekken bij SN3 in Antwerpen, Kelly Shop in Brussel, Mason’s in Knokke maar ook bij boetieks als Lily-Lou in Kortrijk en Miss&Mister in Kapellen.

page loaded