Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Timberland X Magnolia X Lombardia pop-up store

Door Michael op 17.11.2011


“Hurry Hurry” is de boodschap want deze pop-up store blijft nog maar 2 dagen up & running. Tot en met zaterdag 19 november 2011 kan je een kijkje gaan nemen in de Timberland pop-up store in Antwerpen. De Pop-Up heeft zich gesetteld in een leuk leegstaand pandje bij het Paleis van Schone Kunsten in de Verlatstraat in Antwerpen.

Buiten de klassieke schoenencollectie sloegen we ook een praatje met Audrey Hesselmans van beauty store Magnolia en Alain Indra van restobar Lombardia.  
We mochten een kijkje nemen in de wereld van de online beautyshop Magnolia, het liefdeskindje van Audrey Hesselmans die wij bewonderen voor haar poëtische modeproducties die in Knack Weekend verschijnen. Zij maakte een exclusieve selectie van haar favoriete eco-beautyproducts en neemt je mee op een persoonlijke geurreis. Zo kan je uit een assortiment aroma’s een eigen exclusieve parfumolie samen stellen.

Kan je er spijtig genoeg deze keer niet bij zijn, geen probleem: Audrey opent iedere maand op een andere plek een nieuwe Pop-Up.


Voor wie zijn beruchte Facebook fanpagina nog niet volgde, stellen we jou voor aan Alain Indra van de Antwerpse gekende bioshop en bar Lombardia. Lombardia is een monument, gesticht in het verleden door de moeder van Alain en door hem in waarde gehouden.

Hij maakte een selectie uit voedingsproducten die hij linkt aan vedetten: Wist jij dat dj Tiësto de nacht door plaatjes draait op het magisch drankje Vita Coco? Dit en tal van andere weetjes te ontdekken op de Lombardia Facebookfanpage en momenteel in de Verlatstraat!
En last but not least! SPOILER SPRING 2012 ALLERT. In de pop-up shop staat ook een laptop waarop je je eigen Boatshoes kan ontwerpen. Moccassins zijn - sans doute - HOT in de nog ver van ons liggende lente maar reden te meer om jezelf zo snel mogelijk een paar aan te schaffen nu de vangst nog vers is!

Timberland staat trouwens bekend om zijn kwaliteit, iets wat ik kan bevestigen want mijn Boots gaan al 7 jaar mee. Ik ben dus alleen maar blij met deze coole app die je ook thuis vanuit je zetel kan invullen en bestellen! 

Klik hier om je eigen gepersonaliseerde Timberland boatshoes te ontwerpen.

Check de website van Magnolia voor alle beauty products!

Timberland pop-up store
Verlatstraat 29
2000 Antwerpen

Tekst door Leonardo Van Dijl.

page loaded