Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Across Borders @ Hasselt

Door Michael op 16.11.2011


Limburg boven! Want vrijdag 4 november 2011 opende Fashion Across Borders de deuren op de Grote Markt. Check het Belmodo.tv-artikel Fashion Across Borders. FAB is een pop-up store met serieus wat jong kaliber mét talent! De shop verkoop collecties van tal van beginnende designers uit de Euregio Maas-RijnMode, accessoires & juwelen ... alles is aanwezig. De lijst met to-shop labels rekent op o.a. IXX, Titi + The German Kid, sO mINE*, B-MADE, Céline Pinckers, Lore Langendries, Irene Heldens, Delphine Quirin, Aicha Gerard, Wolf by Sofie Claes. 


Check trouwens de blogpost van Belmodo.tv guest editor Linda Van Waesberge, Linda bracht bij de opening alvast een bezoekje!

Fashion across Borders pop-up store
Galerij De Ware Vrienden
Grote Markt
3500 Hasselt

t.e.m. donderdag 31 mei 2012

www.fashionacrossborders.com

page loaded