Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Met Dagmar naar het Noorderlicht

Door Michael op 15.11.2011

Het Zweedse brand Dagmar is al een hele tijd top of the bill in haar homecountry, maar breekt nu ook langzaam maar zeker door in de rest van Europa. Het merk is opgericht door de grootmoeder en verder gezet door haar drie kleinkinderen die eveneens zussen zijn.

De ladies weten heel duidelijk welk type vrouw ze willen bereiken. Een Dagmar lady is iemand die stijlvol gekleed gaat zonder over the top te zijn. Een vrouw die baadt in een wolk van succes, sensualiteit en een flinke portie attitude. Een Dagmar vrouw maakt geen compromissen en weet wat ze wil. Strong, independent & fashionable.


De Dagmarsisters presenteren nu hun SS2012 collection. Een kleine, knusse, cosy collectie met basics om te reizen en relaxen of luxueuzere stuks om te dineren en te stralen op oudjaar. De lijn bestaat uit luxueuze kanten jurken, perfect passende denim, jersey tops, suede leggings, dikke wollen truien en cardigans.

De volledige zomercollectie is geïnspireerd op het Noorderlicht. Dat zie je duidelijk door het gebruik van zachte kleuren als blauw- en grijstinten, gebroken wit, warm bruin en rode accenten. Ook de gekende Zweedse Design stijl komt onmiskenbaar voor in alle kledingstukken door de lange, cleane, rechte silhouetten en de duurzame en hoog kwalitatieve stoffen.

House of Dagmar is bovendien de trotse winnaar van de Zweedse designer prijs Guldknappen 2011. Guldknappen is de belangrijkste Scandinavische Design Award. 

Check de website van de House of Dagmar voor alle collecties, ook de prachtige FW2011 collectie!

Tekst & Beeld door Aline Vermeiren

page loaded