Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M bloggers stylingsession

Door Michael op 13.11.2011


Met het vallen van de bladeren is de tijd aangebroken om je wintergarderobe aan te spreken. Af en toe wat handige tips & tricks over hoe je dingen kan combineren, welke trends je in de shops kan vinden en hoe je een knap silhouet kan samenstellen zijn natuurlijk welkom. Time to show those autumn colours dus en gewoon richting H&M op zoek naar die perfecte stuks in de Divided collectie.

Om je alvast een handje op weg te helpen, brengt H&M 2 video's met enkele Londense bloggers. Voor de ladies stelt hat-loving blogger Carrie van de blog Wish Wish Wish een aantal van haar favoriete outfits samen. Boys mogen rekenen op inspiratie van Niran & Ernest van de blog YinnYang.

Say hi aan herfst & winter met de H&M Divided collectie!

page loaded