Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vier Kerst met Sonia Rykiel!

Door Michael op 11.11.2011

Vier de komende Kerstperiode met Sonia Rykiel, natuurlijk niet letterlijk, maar wel met leuke hebbedingen & accessoires signed by the lady herself!

Sonia Rykiel heeft het goed begrepen. De feestdagen komen eraan en naast gemütlich vieren en lekker eten zijn Kerst & Nieuw voor de kleinsten quasi synoniemen voor kadoooooootjes! En geef toe, je hebt je eigen verlanglijstje ook al lang klaar liggen... ;o)!

Speciaal voor The Holidays (en voor us ladies) creëerde Sonia samen met haar team een Wonderlijke Winter Wishlist die al onze hartjes sneller zal doen slaan. Dezelfde trui voor je Hubbie, je mini-me’s en jezelf? Kan geregeld worden! Een crossover handtas in snoepjesroze of dashing zilver? Geen probleem! Liever een paar unieke BlingBling juwelen om de feestdagen in stijl door te komen? Check!

Dames, jullie zijn gewaarschuwd, voor jullie naar onder scrollen: you’re gonna want it all!

Alles is te koop via de e-shop van Sonia Rykiel of in alle Sonia Rykiel boutiques wereldwijd

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded