Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Feestdag, vrouwendag, shopdag!

Door Angelique op 11.11.2011

Vandaag hoef je niet naar school, niet te gaan werken, is het vrouwendag, dus tijd voor jezelf en niemand anders...én dan denken wij direct aan: s-h-o-p-p-e-n natuurlijk! Ja hoor, het kan ook al zijn de meeste winkels dicht vandaag... Rosada, factory outlet bij onze noorderburen is altijd open op zon-en feestdagen. Als dat geen meevaller is voor de shopaholics onder ons ;o)

Check voor je vertrek ook zeker de ludieke site www.isheteenzonoffeestdag.be. Zo kom je te weten welke leuke actie Rosada in de aanbieding heeft op de feestdag zelf. Vandaag voor Wapenstilstand kan jij het Leger des Heils helpen. Neem een oud kledingstuk mee en je ontvangt meteen... daarvoor moet je dus surfen naar www.isheteenzonoffeestdag.be.

Bij Rosada vind je o.a. winkels van Levi's, Petit Bateau, River Woods, Converse, The Body Shop en vele andere bekende merken, die je kan scoren aan -30% tot -70%.

Nog een Rosada-wist-je-datje: de solden beginnen bij de Nederlandse factory outlet al vanaf maandag 5 december. Ideaal om je Kerstcadeaus aan gigantische kortingen te scoren. En nog eentje... om het af te leren... Wist je dat je vanaf nu ook iedere maand leuke looks op de Rosade Facebook-pagina vindt. Wat dacht je dan deze rock chick look? Ideaal om je te inspireren, dus FB 'liken' in the name of fashion is de boodschap. 

Nog meer info als fashion news, openingsuren en het adres vind je via www.rosada.be. Rosada ligt vlak aan de afrit Roosendaal in Nederland, op nog geen halfuurtje rijden van Antwerpen. 

Happy long weekend by the way! 

page loaded