Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 blogsters, 1 T-shirtlijn: Werelse

Door Bieke op 11.11.2011


3 op een rij, van links naar rechts: Caroline, Andy en Chiara

Dat de wondere wereld van bloggers meer en meer zijn plaats eist binnen de fashion bizz is geen zoetje meer. Ze bekleden al twitterend de frontrows, flaneren al zingend en swingend doorheen de straten op torenhoge pumps topped off with outlandish headpieces en worden met mondjesmate in de ontwerpersstoel gelanceerd. Blogger's delight, we like!

Andy Torres, Chiara Ferragni en Caroline Engman beter bekend als Style Scrapbook, The Blond Salad en Fashion Squad, zetten deze trendy tred voort en lanceren hun eigen label. Een samenloop van drie verschillende stijlen, uiteenlopende belevenissen, sterke persoonlijkheden uit Amsterdam, Milaan en Stockholm, onlangs gedoopt in het hoofdkwartier te Milaan tot Werelse. De blogcelebrities hebben hun eerste Werelse collectie gerealiseerd in samenwerking met 'Hapiness is a $10 Tee' en bestaat uit een limited edition T-shirt collectie. Vier shirts met leuke print waarvan één een afbeelding van de 3 knappe madammen toont. Niet alleen het aantal beschikbare Tees is bepert maar ook de maten reiken niet verder dan een smalleke en medium. De collectie zal te koop zijn via e-commerce op werelse.com.Chiara in de Werelse tees en de shoppingbag waarin de collectie wordt verkocht

De inmiddels welbekende blogsters begeven zich alvast niet op onbekend terrein. Eerder al ontwierp Andy een to-die-for camerabag voor Kipling en La Ferragni heeft intussen haar eigen schoenenlijn op poten gezet. Felle youngsters als je het ons vraagt!

Belmodo.tv stoomt zich alvast klaar voor de Werelse folklore, may the majestic big bang begin!

page loaded