Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim Stumpf’s zwoele zomer 2012

Door Michael op 10.11.2011

Een tijdje geleden kon je in het Belmodo.tv-artikel Kim Stumpf is ready for winter kennismaken met de herfst- & wintercollectie 2011 van Kim Stumpf. Wel diezelfde Kim kijkt ondertussen alweer uit naar de zomer. Zo warm en ingeduffeld in tricot en wol dat Kim’s wintercollectie is, zo sensueel en opwindend zijn haar ontwerpen voor de zomer van 2012.

Geïnspireerd op de erotische film ‘Black Emanuelle’, creëerde ze stukken voor een avontuurlijke vrouw die niet bang is om ten volle van het leven te genieten.


In de collectie zien we veel poedertinten, zandkleuren en warme teracottaschakeringen. Stumpf richt zich met dit kleurenpalet op een sterke, heroïsche en gracieuze vrouw. That’s us, right wink?!


Stumpf zou Stumpf niet zijn als er in deze collectie ook geen exclusief knitwear assortiment zit. Denk aan zijden boleros, unieke sjaals en stola’s om te draperen en zorgvuldig gehaakte cardigans. Alle stuks zijn trouwens in België vervaardigd met Italiaanse wol.

De combinatie van prachtige ontwerpen, goed vakmanschap en luxueuze stoffen zorgen ervoor dat deze collectie opnieuw gesofisticeerd en tijdloos is. Met andere woorden: een schot in onze (zomer)roos!


Fotograaf: Robert Van Dromme & Aljocha Hamerlynck
Make-up: Laura Noben

Check de website van Kim Stumpf voor alle informatie!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded