Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mexx opent Concept Store in Antwerpen

Door Angelique op 07.11.2011

We zijn fashionably late, maar willen het je toch niet onthouden! Mexx heeft een nieuwe & grote concept store geopend op de Antwerpse Meir. Een frisse wind waait door het merk en dat zien we in zowel de kleding als in de cosy, but urban sfeer waarmee de hele winkel is ingericht.

De nieuwe Mexx store biedt zowel kleding voor vrouwen, mannen als de kids. Allemaal geïnspireerd op de Metropolitan Casual Lifestyle. Het interieur van de shop oogt zeer modern met vintage elementen en warme materialen als hout. Het lijkt alsof je een loft binnenwandelt in een grote metropool als pakweg New York. Deze lijn wordt doorgetrokken in hun collecties en weerspiegeld het leven in de grote steden. Urban all over!


Belmodo.tv ging de nieuwe Mexx concept store checken voor jou! Tijdens de feestelijk opening konden we ook al een glimp opvangen van de collectie SS2012 en besloten we volmondig dat het absoluut de moeite waard is! Een fotoverslagje kan dus zeker niet ontbreken wink watch & enjoy ladies!


Mexx Concept Store
Meir 65
2000 Antwerpen
www.mexx.be

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded