Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vieilles Peaux By PIECEOFCHIC

Door Karen op 05.11.2011

It's that time of year again, de dagen worden opmerkelijk korter, hatelijk natter en vooral lippenspringend kouder. Dé cue bij uitstek voor fashion lovers everywhere om hun fel gekoesterde bontjes, al dan niet fake, gelukzalig van onder het stof te halen. Ben ook jij wel te vinden voor een dierlijke touch in je garderobe? Dan stellen we je hierbij graag voor aan Vieilles Peaux By PIECEOFCHIC: clean cut jurken uit 100% pure zijde en bezaaid met levensechte dierenprints. Zonder enige twijfel onze en very soon ook jouw nieuwe guilty pleasure. Nothing fake about it en het allerbelangrijkste: geen enkel dier heeft er zijn laatste adem voor moeten uitblazen.PIECEOFCHIC werd in 2010 opgericht door Barbara Repole en Sébastien Pescarollo en staat garant voor sterke textiel prints die geen ziel onberoerd laten. Onder de naam 'BY PIECEOFCHIC' laat het duo hun crazy verbeelding de vrije loop met prachtige statement jurken tot gevolg. Naast eigen collecties creëren Barbara en Sébastien eveneens prints voor een uitgebreide klantenlijst van prêt-à-porter en home design bedrijven.Vieilles Peaux is de tweede collectie van BY PIECEOFCHIC en een zeer waardige opvolger van kick-off lijn Magik Fritkot, die vorig jaar het nodige fashion stof deed opwaaien. Vanuit het idee 'We are Belgian, we love Belgian fries, we love Belgium ...' ontwierpen Barbara en Sébastien een op ons gefrituurd goud geïnspireerde collectie. Een romantische en kleurrijke visie op ons Belgische junk food that is.Elke jurk is een genummerd Collector piece met de vermelding totally Made in Belgium - Limited Edition. So hurry up!

BY PIECEOFCHIC kan je vinden bij Icon in Brussel waar je ook de dazzling collecties van onder meer Isabel Marant, Vanessa Bruno, Alexander Wang en Acne kan shoppen. Een hot spot tout court dus!

PIECEOFCHIC s.p.r.l.
Louizalaan 134
1050 Brussel
+32 485 421 934

Icon
Nieuwe Graanmarkt 5
1000 Brussel
+32 2 502 71 51
[email protected]

page loaded